De 3 beste webshop plug-ins voor achteraf betalen

Home / Blog / De 3 beste webshop plug-ins voor achteraf betalen

De 3 beste webshop plug-ins voor achteraf betalen
Het zal veel mensen bekend voorkomen: Je wilt graag een (grotere) aankoop doen, maar je budget is deze maand net even niet toereikend. Hoe lekker is het dan als je pas later kunt betalen? Na de introductie van de creditcard bleek al dat veel consumenten maar wat graag achteraf betalen. Zorgen voor morgen, zullen we maar zeggen. Een aantal softwarebedrijven heeft hier slim op ingespeeld door het achteraf betalen voor webshops te gaan faciliteren. En dat zonder risico voor jou als ondernemer! Wij van Specialist in websites hebben onze favoriete mogelijkheden voor achteraf betalen voor je op een rijtje gezet.

#1 Afterpay

Afterpay is een van de grootste en bekendste aanbieders van achteraf betalen. Momenteel maken maar liefst 4 miljoen consumenten in Nederland gebruik van Afterpay. En dat is niet voor niets: het gebruik van Afterpay biedt zekerheid bij de consument en onderneming en zorgt vaak ook voor meer conversies, door het wegnemen van de (directe) betaaldrempel.

#2 in3

in3 is een relatief nieuwe aanbieder van achteraf betalen. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt in3 consumenten de mogelijkheid om gespreid te betalen. Achteraf, in 3 termijnen. En dat zonder rente of BKR-registratie. Volgens in3 halen webshop eigenaren met de plug-in 15% meer conversie, ligt het gemiddelde aankoopbedrag 30% hoger en stijgt de omzet al snel met zo’n 10%. Genoeg redenen dus om in3 eens te gaan overwegen als betaalmethode.        

#3 Klarna

Klarna is als enige van de genoemde webshop plug-ins te integreren met Mollie. Mollie is een zeer populaire betaal plug-in binnen de webshop plug-ins, waarmee je alle bekende betaalmethodes (iDeal, creditcard, PayPal) in jouw webshop kunt integreren. Klarna is nu ook aan dat rijtje toegevoegd. In Nederland kun je Klarna nu alleen nog gebruiken voor achteraf betalen in 1 keer, maar het lijkt erop dat gespreid betalen via Klarna er ook in Nederland aan zit te komen. Volledige ondersteuning dus voor de betaalmogelijkheden in jouw webshop.

Welke zekerheden heb ik met achteraf betalen?

Als webshop eigenaar heb je waarschijnlijk de nodige vragen en zorgen over achteraf betalen. Je vraagt jezelf al snel af: betaalt de klant wel? En wat gebeurt er als de klant niet betaalt? Gelukkig hebben alle aanbieders van betaalmogelijkheden hier al voor je over nagedacht. Zij geven bepaalde garanties, zodat jij je daar als ondernemer niet druk over hoeft te maken. De garanties zijn bij alle webshop plug-ins vergelijkbaar:
  • 100% gegarandeerde uitbetaling, ook als de klant niet betaalt
  • Je betaalt een bedrag per transactie en zit dus nergens aan vast
  • Overname fraude- en kredietrisico
  • Makkelijke implementatie met plug-ins
  • Facturatie en incassoproces is volledig uitbesteed
  • Je voldoet automatisch aan de wettelijke verplichting om 1 betaalmethode met (minimaal 50%) achteraf betalen aan te bieden

Durf jij het al aan?

Denk je dat achteraf betalen voor jouw webshop interessant is? Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.
Ook interessant

Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit bericht? Bekijk hieronder een greep van onze andere nieuwsberichten.