Onze werkwijze

Home / Over ons / Onze werkwijze

Kennismakingsgesprek

We gaan graag met je om tafel om jou en het bedrijf beter te leren kennen! We staan te trappelen om jouw ideeën in kaart te brengen.

Het team
Kennismakingsgesprek

Inventarisatie & designfase

Samen lopen we door de website heen voor een complete inventarisatie. We brengen alle wensen en aspecten van de nieuwe website in kaart en we starten met het design.

Het team
Inventarisatie en designfase

Feedbackronde op design

Al jullie wensen zijn omgezet in een live design. Je krijgt een impressie van de look and feel van de website. Zo bespreken we onder andere de homepage en navigatie door de site.

Het team
Feedbackronde op design

Ontwikkelfase

In deze fase beginnen we met het realiseren van jouw droomsite! We ontwikkelen efficiënt vanaf de basis. Het draait bij ons om eenvoud voor de klant en goede (zoek)resultaten.

Het team
Ontwikkelfase

Opleverfase

Voordat de website live gaat, nemen we alles samen door. Staan de puntjes op de juiste ï? Of zien jullie nog wat aanpassingen? Dan verwerken we dit ter plekke. We gaan pas de lucht in als jij 100% tevreden bent!

Het team
Opleverfase

Nazorg en onderhoud

Middels een korte cursus die je van ons krijgt beheer je zelf eenvoudig jouw website. Om in de toekomst efficiënt te blijven bieden we technische onderhoudspakketten aan. Hiermee weet jij zeker dat de servers altijd in de lucht blijven en de domeinnaam voor jaren geregistreerd blijft.

Het team
Nazorg en onderhoud
Neem contact op
Neem contact met ons op!