Voetbalvereniging HSV

Home / Projecten / Voetbalvereniging HSV

Introductie

De band tussen Specialist in Websites en Voetbalvereniging HSV uit Heiloo is altijd al goed geweest. Vandaar dat we enthousiast waren toen HSV bij ons kwam met de vraag om een nieuwe website voor hen te ontwikkelen. De vorige website van HSV voldeed niet meer aan de eisen en was behoorlijk verouderd.

HSV Voetbalvereniging
Zelfde design in een nieuw jasje

De opdracht vanuit HSV was duidelijk: het huidige design kon gebruikt worden als basis, maar moest veel moderner en strakker vormgegeven worden. Aan ons de taak om de website opnieuw te stylen en in te delen zodat dit design het beste tot zijn recht komt. Onze ontwikkelaars zijn vervolgens aan de slag gegaan met deze opdracht en hebben het de website binnen 2 weken omgetoverd tot wat het nu is.

Verschillende informatie overzichtelijk ondergebracht

Een voetbalclub heeft te maken met veel verschillende informatie, zoals: wedstrijdschema’s, kantineroosters, informatie voor bestuursleden en natuurlijk een fotodatabase. Voor al deze pagina’s hebben we een aparte lay-out verzorgd zodat de verschillende soorten content zo goed mogelijk naar voren komen op de website.

Het bestuur van HSV is zeer tevreden met het resultaat en de snelheid van de oplevering. De leden van de club kunnen weer een tijdje vooruit met de gemoderniseerde website.

Website bekijken
Neem contact op
Neem contact met ons op!