Alkmaar Culinair Plaza

Home / Projecten / Alkmaar Culinair Plaza

Nieuwe website

Alkmaar Culinair Plaza is een jaarlijks terugkerend evenement waar ondernemers samenkomen. Het is dan ook belangrijk voor de organisatie om een website te hebben die modern is en de altijd gezellige sfeer bij Alkmaar Culinair Plaza al vanaf de eerste blik uitstraalt. Omdat de oude website niet meer aan deze eisen voldeed, kwam de organisatie bij ons om de website in een nieuw en modern jasje te steken.

Alkmaar Culinair Plaza
Ticketsysteem op maat

Natuurlijk moeten de ondernemers ook in staat zijn om zichzelf in te schrijven voor het evenement. Hiervoor hebben we een inschrijffunctie met ticketsysteem gemaakt. Op deze manier is het voor de website bezoeker eenvoudig om in te schrijven en voor de beheerder om inschrijvingen te verwerken.

Informatieve website

Verder is de website voornamelijk informatief en opgedeeld in verschillende segmenten die belangrijk zijn voor Alkmaar Culinair Plaza: een over-ons pagina, de deelnemende goede doelen, sponsoren en een social wall zodat bezoekers ook via de website op de hoogte kunnen blijven van alles wat er rond de organisatie van het evenement gebeurt.

Website bekijken
Neem contact op
Neem contact met ons op!