Nictiz

Home / Projecten / Nictiz

Uitdaging

Alles wat je jezelf maar af kunt vragen op het gebied van E-health, het is te vinden op de website van Nictiz. Het voormalige systeem achter de website bleek verouderd, waardoor de techniek stopte met het ondersteunen van al deze informatie.

Wij kregen de uitdaging om een vernieuwd en toekomstbestendig systeem te ontwikkelen voor de nieuwe website.

Nictiz
Samenwerking met externe designer

Nictiz kwam met een aangeleverd ontwerp, die wij mochten nabouwen. Gedurende het ontwikkelproces hebben onze developers veel samengewerkt met de externe designer. Waar nodig vulden ze elkaar goed aan.

Daarnaast hebben we met Proof of Concept bewezen dat het meest complexe deel van de website in WordPress te bouwen was. Van hieruit hebben we doorontwikkeld.

Goed werkend filter systeem

De website bevat een goed werkend filter systeem waarmee de verschillende publicaties eenvoudig vindbaar zijn. Ook zijn de vele categorieën binnen e-health onderverdeeld in een overzichtelijk menustructuur.

Na de oplevering van de website hebben we de succesvolle samenwerking gevierd.

Alle website gegevens in één overzicht

Om Nictiz inzicht te geven in de populariteit van de verschillende artikelen en het aantal pdf-downloads, hebben we een dashboard ontwikkeld. Via het dashboard zijn al deze gegevens in één overzicht te zien.

De gegevens worden dagelijks automatisch bijgewerkt.

Website bekijken
Neem contact op
Neem contact met ons op!