Herenvest Corporate

Home / Projecten / Herenvest Corporate

Focus op nieuwe doelgroep

Na de succesvolle release van Herenvest MKB, was Herenvest Corporate voor ons de tweede opdracht vanaf deze kant. Met de website wilde Herenvest zich meer gaan richten op risicomanagement voor corporates

Herenvest
Traject

In strak overleg met Herenvest is vervolgens bepaald hoe de website ingedeeld moet worden. De rode draad door het hele project was duidelijk: alles moet een persoonlijke en strakke uitstraling krijgen, waarin de specialisaties van Herenvest Corporate nog eens duidelijk worden uitgelicht.

Nieuwe positionering

De oplossing voor Herenvest Corporate lag in de kracht van de website van de MKB-tak van het bedrijf. Deze was door ons al voorzien van een overzichtelijke lay-out en kon dus nagenoeg meegenomen worden voor de Corporate variant. Met als grote verschil het gebruik van ander beeldmateriaal en het gebruik van een andere tone-of-voice om de positionering van de onderneming helder te krijgen. Wij zijn in ieder geval tevreden over de samenwerking en hopen nog vele jaren samen te mogen doorontwikkelen.

Herenvest MKB

Na de succesvolle release van de Herenvest Corporate website heeft Herenvest besloten om de website van de MKB-tak van het bedrijf een frissere uitstraling te geven. Dezelfde look and feel als de corporate website, maar dan met een hele andere doelgroep en content.

Website bekijken
Neem contact op
Neem contact met ons op!