Westfries Kapitaal

Home / Projecten / Westfries Kapitaal

Informatieve website met inlogfunctie

Voor Westfries Kapitaal lag er de uitdaging om een overzichtelijk systeem te ontwikkelen waarin zowel pitchers als investeerders kunnen inloggen. Daarnaast moest de website voor de bezoeker informatief zijn en direct duidelijk maken waar Westfries kapitaal voor staat: namelijk het verstrekken van kapitaal aan (rechts)personen.

Overzicht voor de eindgebruiker

Voor Westfries kapitaal was het belangrijk dat er gemakkelijk met het systeem te werken is. Voor ons dus de uitdaging om een overzichtelijke en intuïtieve interface te ontwikkelen.

De eindgebruiker (pitcher of investeerder) heeft nu inzicht in alle komende en afgelopen pitches. Hierbij kan de investeerder direct reageren op een pitch en zijn interesse in het plan duidelijk maken, al voordat de leden van WFK samenkomen.

Deze oplossing biedt een veel efficiëntere werkwijze voor Westfries Kapitaal en heeft als groot voordeel dat de investeerders en pitchers nu ook online contact met elkaar kunnen hebben.

Progressive Web App (PWA)

Om het werken het nieuwe systeem nog efficiënter te maken hebben we gekozen om een PWA te ontwikkelen. De gebruiker kan nu via de website in zijn webbrowser de Westfries Kapitaal app op zijn smartphone of tablet installeren. Hiervoor is slechts 1 installatie nodig en de app is altijd up-to-date als het gaat om nieuwe content. Daarnaast heeft de eindgebruiker altijd de pitches bij de hand op zijn smartphone of tablet; ook als er tijdelijk geen internetverbinding beschikbaar is.

Neem contact op
Neem contact met ons op!