Argos Oil

Home / Projecten / Argos Oil

Geoliede samenwerking

Argos Oil is een collectieve samenwerking tussen GP Groot en Van Kessel Olie B.V. Samen bundelen zij de krachten om hun klanten zo goed mogelijk te adviseren over onderhoud van het wagenpark. Voor de ontwikkeling van de nieuwe website waren de partijen dan ook op zoek naar een betrouwbare online partner. Vanwege onze eerdere succesvolle samenwerkingen met GP Groot kwamen ze dan ook al snel bij ons uit.

Argos Oil
Kentekencheck

Een van de mooiste features op de website is de ingebouwde kentekencheck. Alle denkbare (weg)voertuigen zijn opgenomen in deze database. Na het invullen van het kenteken (of het type voertuig) verschijnt alle mogelijke informatie over de motor en bijbehorende oliesoorten. Het systeem is helemaal compleet door gebruikers te laten zien welke olie zij precies nodig hebben en wanneer de olie in de motor vervangen dient te worden. Benieuwd hoe de check werkt? Doe de kentekencheck hier!

Productrange met interactief filter

Natuurlijk was het ook zaak om alle beschikbare smeermiddelen bij Argos Oil ten toon te stellen op de website. Om het voor website bezoekers makkelijk te maken om de juiste producten te vinden, hebben we een interactief filtersysteem ontwikkeld. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig gemaakt om producten per branche te selecteren.

Website bekijken
Neem contact op
Neem contact met ons op!