Tips voor het vullen van een website

Home / Blog / Tips voor het vullen van een website

Tips voor het vullen van een website
Het vullen van een website kan een tijdrovende klus zijn. Met deze tips en tricks kun je het jezelf een stuk makkelijker maken.

Bepaal de structuur van jouw website

Voordat je start met het vullen van jouw website is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de structuur van jouw website en pagina’s klaar zijn. Vervolgens is het van belang om de hoofdonderwerpen van de pagina’s goed in kaart te hebben.

Schrijf vooruit

Een veel gemaakte fout bij het vullen van websites is dat men tijdens het vullen pas begint met het verzinnen van de teksten. Zorg ervoor dat de content van jouw website van te voren zijn geschreven en dat vooraf bekend is waar de pagina’s komen te staan. Hierdoor voorkom je niet alleen rare constructies maar zo kun je jouw teksten & afbeeldingen ook beter optimaliseren. Zie ook onze pagina over het schrijven van Hoe schrijf je SEO-proof tekst voor je website? voor handige tips.

Maak gebruik van plug-ins

Zijn de bovengenoemde punten goed in kaart gebracht en verwerkt dan kun je beginnen met het vullen van jouw website. Bepaalde plug-ins maken het vullen van je website gemakkelijker. Er is bijvoorbeeld een Duplicate Page plug-in waarmee je de lay-out van bepaalde pagina’s kunt kopiëren.
Ook interessant

Nieuwsgierig geworden na het lezen van dit bericht? Bekijk hieronder een greep van onze andere nieuwsberichten.